Cymbaler

Nedan visas Bosphorus cymbalutbud. Besök gärna bosphoruscymbals.com för ljudexempel.

 

Master Vintage Series

Bosphorus Master Vintage Series är äkta handsmidda cymbaler av kompomisslös kvalitet och skönhet. De erbjuder ett mörkt, torrt fundament, exakt a..
> Läs mer <

 

Versa Series (Ignacio Berroa)

Ignacio och Bosphorus har jobbat fram en uppsättning som passar Ignacios spelstil och sound perfekt. 20" riden har två spelytor, en svarvad och..
> Läs mer <

 

Master Series

De mest omtyckta cymbalerna av jazztrummisar tillverkades för över ett halvt sekel sen. Master Series är gjord med samma metod som då och det hör..
> Läs mer <

 

Antique Series

På cymbalens överdel är klockan helt osvarvad, detsamma gäller den breda linje som går i mitten, mellan klockans nedre del och kanten på cymbale..
> Läs mer <

 

Stanton Moore Series

Denna serie tog 2 år att framställa. Resultatet blev en "succe"! Locken (Fat Hats) har en mörk karaktär med ett skönt "svung"..
> Läs mer <

 

Turk Series

"Turken" är sedan länge välkänd hos jazztrummisarna. Den har ett mörkt och torrt sound, minimalt med övertoner...
> Läs mer <

 

Gold Series

En nutida cymbal med det moderna soundet. Låter ljust och krispigt och har en enorm genomslagskraft utan att bli för hård eller bräcklig. Gold-ser..
> Läs mer <

 

Hammer Series (Jeff Hamilton)

Skapad och utvecklad av veterantrummisen Jeff Hamilton tillsammans med hantverkarna från fabriken. I Hammer Series ingår 4 cymbaler, det är dessa s..
> Läs mer <

 

New Orleans Series

Denna modell är svarvad på ett annorlunda sätt, därav den särskiljande klangen som New Orleans Series har. Ljudbilden kan liknas vid en blandning..
> Läs mer <

 

Traditional Series

En allroundcymbal som passar alla typer av trummisar. Denna modell har flest variationer i sortimentet, med detta menas att två likvärdiga cymbaler..
> Läs mer <